ТОП ШОП – СКОПЈЕ

admin

Локација: Р. Македонија
Поволност: 3 до 6 рати  (до 6000 ден. – 3 рати; 6 до 12000 ден, – 4 рати; 12 до 20000 ден. – 5 рати; > 20000 ден. – 6 рати)

Телефон:
070/338-561 Данче
070/518-844 Драган

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }