Туризам

admin

Синдикат на Клинички центар – Скопје

плаќање на 3 рати без камата

Метрополитен травел – Скопје

15 до 20% попуст; учество за резервација на аранжман е 30%,...

НОА ТУРС – Скопје

10% попуст, од 3 до 9 рати без камата

Атлантик турс – Кавадарци

плаќање на 3 рати за ескурзии и на 6 рати за летување без...

Скаут – Скопје

плаќање на 9 рати без камата

Балкан турист – Кавадарци

10% за плаќање во говото; плаќање на 3 рати без камата

ТА Травити – Скопје

плаќање на 3 до 6 рати

Олимпик травел – СКОПЈЕ

плаќање од 6 до 12 рати

СТАФ – СКОПЈЕ

10 % попуст за плаќање во готово, 3 до 5 рати

БЛИЗНАЦИ РАШТАК ТВИНС – СКОПЈЕ

од 5% до 20% попуст; 2 до 3 рати без камата

ТА ИН ТРАВЕЛ СЕРВИС – СКОПЈЕ

12 рати без камата (апартман и превоз)

ТА ПЕТ – СКОПЈЕ

5% попуст; 6 до 12 рати

МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ – СКОПЈЕ

6 рати без камата

ДИПЛОМАТИК ТРАВЕЛ – СКОПЈЕ

5 до 20% попуст
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }