Угостителство

admin

BASS CAFE – Скопје

20% попуст

RISTORANTE ITALIANO “LA TERRAZZА“ – СКОПЈЕ

попуст од 20%

ГОСТИЛНИЦА ИЛИНДЕН – СКОПЈЕ

попуст од 20%

АГРОФАРМ – СКОПЈЕ

3 рати без камата; цена 150 ден./кг

ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД

10% попуст; плаќање на 3 рати без камата
Повеќе

Ресторан Кај Ефто (Поранешно АЊА)

20% попуст

ГАЈБА БАР

20% попуст

АСТОРИА

20% попуст

БУКЕТ

20% попуст

ГОСТИЛНИЦА ЈОЛЕ

20% попуст

ПИЦЕРИЈА АВАНТИ

20% попуст

ГРАНКЛУБ

20% попуст

НАЦИОНАЛ

20% попуст

ПРАДО – КУМАНОВО

10% попуст на сметка поголема од 1000 ден.

РЕСТОРАН МАВРОВСКИ МЕРАК – МАВРОВО

15% попуст

РЕСТОРАН САЈГИЈА – ГОСТИВАР

25% попуст

МЕАНА ТИВКО КАТЧЕ – ГОСТИВАР

20% попуст

КУЌА НА УМЕТНОСТА – КНЕЖИНО, КИЧЕВО

10% попуст

РЕСТОРАН МАНАСТИР – с. ЈАНКОВЕЦ, РЕСЕН

20% попуст

ВИЛА МАРИЈ БЛАЖ – С. РАДОЖДА, СТРУГА

10% попуст; 3 рати за износ над 10000,00 денари

РЕСТОРАН ДАЛГА – ОХРИД

10% попуст
Повеќе

ТАВЕРНА ОРКАНА – с. Пештани, ОХРИД

10% попуст, плаќање на 5 рати со најмала рата од 1500 денари
Повеќе

ЕЗЕРСКИ РАЈ – с. РАДОЖДА, СТРУГА

15% попуст

ПАНСИОН КУТМИЧЕВИЦА – ВЕВЧАНИ

12% попуст, 5 рати, со најмала рата од 2000 денари

КОМПЛЕКС ЕТНО СЕЛО “ТИМЧЕВСКИ“ - с. МЛАДО НАГОРИЧАНИ

попуст од 20% за ресторан; попуст од 40% за хотелско

НАЦИОНАЛЕН РЕСТОРАН БАТКО ЃОРЃИЈА - КУМАНОВО

10% попуст

РЕСТОРАН РИМ ПАРИС - КУМАНОВО

30% попуст

НАЦИОНАЛЕН РЕСТОРАН “ МАЛ ОДМОР “ МАВРОВИ АНОВИ

15% попуст
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }