Услужни дејности и Сервиси

admin

Ризико осигурување ад Скопје – Скопје

плаќање на 12 рати без камата; минимум рата 300 денари

Еуролинк осигурување – Скопје

плаќање на 12 рати без камата; 10% попуст за плаќање во...

Полиса Плус – Скопје

плаќање на 6 рати без камата

ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ & АСУЦ БРОКЕР

плаќање на 10 рати без камата

Еуролинк Осигурување – Скопје / Р. Македонија

плаќање на 12 рати без камата

Спортско рекреативен риболовен клуб “Вардар“ – Скопје

плаќање на 6 рати без камата; висината на ратата не треба...

Оптика Тони - Коле – Скопје

20% попуст; плаќање на 2 до 10 рати без камата; минимум...

Миниоптик – Скопје

плаќање на 6 рати без камата (минимум рата 1000,00 денари);...

Артист Стајл - Скопје

попуст 33% (потстрижување и миење коса 100 денари)

УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ – СКОПЈЕ

попуст 20% од редовни цени (без бонуси); плаќање на 10 рати...

ВИЛА ГОРА – КРУШЕВО

попуст од 25 до 43%, плаќање на 3 рати без камата
Повеќе

СПОРТСКИ ЦЕНТАР SYNERGY FITNESS & SPA – СКОПЈЕ

35 до 40% попуст

СПОРТСКИ ЦЕНТАР ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ

10% попуст

ХОТЕЛ РУССИА – СКОПЈЕ

10% попуст

ЛУНА ПАРК – СКОПЈЕ

50% попуст

СПА НИКОЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ

25% во готово; 10% попуст за плаќање до 6 рати

СКИ СЕРВИС “ЗЕМЈА-ВАЗДУХ“ – МАВРОВО

15% попуст
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }