ХОТЕЛ РУССИА – СКОПЈЕ

admin

ХОТЕЛ РУССИА – СКОПЈЕ

Хотел, Ресторан, Спа центар 
Локација: бул. Асном 1 
Телефон: 02 2400 030, 070 380 733

Хотел Руссиа Ви одобрува 10% попуст за користење на следните содржини:

–   Хотел
–   Ресторан
–   Спа центар

.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }