Плусинфо: Целиот тим на детска кардиологија кај Жан Митрев пред оставка

Тимот од поранешната државна детска кардиохирургија, која премина во приватната болница на д-р Жан Митрев, има сериозни недоразбирања со новиот газда, кои можат да доведат до тоа целиот тим да ја напушти болницата, потврди за Плусинфо извор од тимот.

Целиот текст прочитајте го тука