ЈАНТАР – СКОПЈЕ/БИТОЛА

admin

Локација: ул. Максим Горки бр.14; ул. 14, бр 88 Бардовци – Скопје
ул. Маршал Тито бр. 113 – Битола
Поволност: 5 до 10% попуст за плаќање во готово и плаќање на 6 рати зависно од цената

Телефон: 078/229-709 Елена – Скопје;
071/229-718 Александра; 070/317-798 Димитар – Битола

подружница Јантар арт
адреса Бардовци кај игралиштето
тел. 071 322 308

– ташни, новчаници, накит, долна облека, марами, гардероба, играчки, училишен прибор, постелнина
– уметнички дела, обука по цртање и сликање

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }