Category : Подржано од синдикатот

Подржано од синдикатот

Синдикатот на Клинички и Филипче се договорија за покачувањето на платите

admin
Од Синдикатот на Клинички информираат дека преговорите за покачување на платите на вработените во кампусот клиники “Мајка Тереза“ завршиле успешно. Докторите специјалисти и наставно-научен кадар
Подржано од синдикатот

Јавна пофалба од пациентите за “Дрим-Тимот” на клиниката за кожни болести

admin
Група пациенти од машкиот оддел на Клиниката за кожни болести при Клиничкиот центар во Скопје упатија јавна пофалба и благодарница до вкупниот персонал, на чело
Подржано од синдикатот

Лекарски совети на ТВ да не делат некомпетентни лица кои со билки лекуваат секакви болести

admin
Лекарската комора на Македонија и Комисијата за етички и правни прашања во врска со рекламирањето на здравствената дејност во јавноста констатира дека во последно време