Category : Интервју

Интервју

Фактор.мк: ИНТЕРВЈУ Д-Р ГОРАН БЕГОВИЌ: Лекарите се демотивирани, пациентите гневни! Каде е излезот?!

admin
Довербата и взаемната почит на релација лекар –пациент е основата на која треба да се градат вредностите на здравствениот систем. Потребна е  добра медиумска подршка