Category : Мислење

Мислење Соопштенија и Настани

Работник.мк: Беговиќ: Не е прифатливо стерилизацијата да се врши на едно место, а инструмените да се носат на друго место

admin
Централизација на стерилизација на инструментите  Концептот не можеме да го разбереме, не е прифатливо за нас стерилизацијата, да се прави на едно место, а тие
Мислење Соопштенија и Настани

Мета.мк: Д-р Беговиќ: Добро е што новите гаражи ќе ја намалат цената за паркинг на Клинички

admin
Нова монтажна катна гаража ќе никне на местото на старата зграда на Клиниката за гинекологија, и уште една спроти Клиниката за трансфузиологија. Министерството за здравство