Category : Uncategorized

Uncategorized

Работник.мк: Д-р Панев: Одливот на доктори нема да запре без зголемувањето на платите

sskc
Сеуште нема ништо од зголемувањето на платите на докторите од терцијалното здравство за ветените 100,000 денари, ниту пак за зголемување на платите на докторите од