Emi Biana shoes – Скопје

admin

Emi Biana shoes – Скопје  

Продавница за чевли

Адреса: Градски Трговски Центар – Скопје (1 спрат) & Ramstore Mall – Скопје (1 спрат)  

Тел. 078 329 700

Поволност: плаќање на 4 рати без камата

Повеќе информации:

Emi Biana shoes е овластен дистрибутер на Biana shoes од Куманово, производител на машки и женски кожни чевли.

BIANA SHOES е македонски производител на чевли кој успешно работи на пазарот повеќе од 26 години. Секој модел се изработува со голема посветеност, врвни материјали и внимание посветено и на најситните детали.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е да ги имате следните документи:

  1. Потврда за задршка од плата заверена во јавната здравствена установа каде сте вработени
  2. Изјава
  3. Потврда дека сте член на ССКЦ заверена во синдикатот
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }