Jolidon Fashion Lingerie – СКОПЈЕ

admin

Ве известуваме дека со фирмата ЏОГА – НБ ДООЕЛ од Скопје, која е директен увозник и застапник за брендот ЈОЛИДОН (за ексклузивна долна облека) склучивме договор за продажба на рати без камата.

Во асортиманот на производи застапено е:

-градници  со висок асортиман на големи корпи (B,C,D,E,F)
-женски и машки килоти
-корсети
-беби дол
-боди
-костими за капење (машки и женски).

Магацинот од каде ќе може да купувате се наоѓа на адреса: Јане Сандански бр. 58/02 Аеродром(позади ТЦ Бисер)
контакт: 075 414-312 и 076 222-738
fb. Jolidon Djoga NB Macedonia

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }