P….S…. Fashion – СКОПЈЕ

admin

P....S.... Fashion – СКОПЈЕ

Локација: Јантар, подружница PSFashion ГТЦ 1 кат (првиот локал десно од страната на плоштад)
Телефон: 071 322 308 Елена

Поволност: попуст од 10% за плаќање во готово; 4 рати без камата

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }