Солета – Скопје

Индустрија за месни преработки 

Адреса: ул.1632 бр. 32 – Скопје      

Тел. 02 255 11 07           

лого:

Поволност: плаќање на 4 рати без камата; висината на ратата не смее да изнесува помалку од 500 денари

Повеќе информации:

ПОНУДА НА ПАКЕТИ ПРОИЗВОДИ

3000ден на 4 месечни рати

ПАКЕТ БР .1 (СУВОМЕСНАТИ  производи и СВЕЖО месо)

Чаден свински врат – 0,700кг
Чадена свинска печеница – 0,700кг
Хамбуршка сланина – 0,700кг
Чадено пилешко филе – 0,500кг
Деликатес шунка 0,350кг мини – 1ком
Чајна реф – 0,700кг
Кулен реф – 0,610кг
Смрзнат пилешки стек – 2кг
Мешано мелено месо свежо– 1кг
Ајдучка плескавица 3/1 свежа – 1тацна
Ќебапи 10/1 свежи – 1тацна
Шарска плескавица 3/1 свежа – 1 тацна
Свински ребра свежи – 1кг
Свински кременадли свежи – 1кг

ПОНУДА НА ПАКЕТИ ПРОИЗВОДИ

3000ден на 4 месечни рати

ПАКЕТ БР .2 (СУВОМЕСНАТИ  производи и СВЕЖО месо)

Чаден свински врат – 0,500 кг
Чадена свинска печеница – 0,500кг
Хамбуршка сланина – 0,500 кг
Чадено пилешко филе – 0,500 кг
Деликатес шунка 0,350кг мини – 1ком
Чајна реф – 0,350кг
Кулен реф – 0,610кг
Кичевски колбас ВП 0,265кг – 1ком
Скараџиска ВП 0,270кг  – 1ком
Смрзнат пилешки стек – 2кг
Мешано мелено месо свежо  – 1кг
Ајдучка плескавица 3/1 свежа – 1тацна
Ќебапи 10/1 свежи – 2тацни
Шарска плескавица 3/1 свежа – 1 тацна
Свински ребра свежи – 1кг
Свинска вратна кременадла свежа – 1кг
Свински кременадли свежи – 1кг

ПОНУДА НА ПАКЕТИ ПРОИЗВОДИ

3000ден на 4 месечни рати

ПАКЕТ БР .3 (ПИЛЕШКИ И ГОВЕДСКИ  производи и СВЕЖО месо)

Чадено пилешко филе – 1кг
Пилешки гради мини 0,350кг – 2ком
Чадена говедска печеница – 0,700кг
Филе од мисирка чадено на дрва – 0,700 кг
Говедски кулен – 0,610кг
Говедски пршут – 0,300кг
БЕНИ (говедска чајна) – 0,330 кг
Смрзнат пилешки стек – 2кг
Јунешко мелено месо свежо – 1кг
Јунешка плескавица  3/1 свежа – 1тацна
Јунешки ќебапи  10/1 свежи – 1 тацна
Јунешка кртина – 1кг

ПОНУДА НА ПАКЕТИ ПРОИЗВОДИ

3000ден на 4 месечни рати

ПАКЕТ БР .4 ( ТРАЈНИ  производи и СВЕЖО месо)

Чајна реф – 0,700кг
Кулен реф – 0,610кг
Свински пршут – 0,450кг
Буџола – 0,400кг
Домашна печеница (чадена на дрва) – 0,400кг
Смрзнат пилешки стек – 2кг
Мешано мелено месо свежо – 1кг
Ајдучка плескавица 3/1 свежа – 1тацна
Ќебапи 10/1 свежи – 1тацна
Шарска плескавица 3/1 свежа – 1 тацна
Свински ребра свежи – 1кг
Свинска вратна кременадла свежа– 1кг
Свински кременадли свежи – 1кг
 

ПОНУДА НА СВИНСКИ ПОЛУТКИ

НА 4 месечни рати

СВИНСКА ПОЛУТКА драна (со глава) 185 ден/кг
СВИНСКА ПОЛУТКА драна (без глава) 195 ден/кг

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

Да пополните потврда и да ја заверите во Вашата здравствена установа.

Да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот)

Да приложите потврда за членство заверена во Синдикатот