Авангард Фешн Леди – Скопје

Женска долна облека

Адреса: ГТЦ 2 спрат, секција 2 (до кафе Журнал)

Тел.  070 247 903 Гордана

Поволност: 5% попуст за плаќање во готово; плаќање на 3 до 6 рати без камата; висината на ратата не треба да изнесува помалку од 1000 денари         

Повеќе информации:  

BALIZZA е бренд кој создава претенциозни, луксузни и софистицирани нови колекции на трендови збогатувајќи ги со свои оригинални детали и комбинации на ориенталната и модерната урбана култура. Основана во 1993 година, BALIZZA стана широкопрепознаен успешен луксузен бренд.

BALIZZA подготвува 3 различни колекции секоја година и со комерцијалните кампањи во водечките модни списанија во светот, покажува дека е силен бренд.

BALIZZA и B2 BALIZZA живеат вистинска гордост и среќа да бидат успешна турска марка во различни земји во светот како Русија, Украина, Романија, Полска, Молдавија, Италија, Шпанија, Швајцарија, Унгарија, Франција, Кувајт, Обединетите Арапски Емирати, Египет, Тунис, Мароко, Сирија, Саудиска Арабија и Израел.

Wolford е водечки луксузен бренд на женска долна облека, широка палета на хулахопки, чорапи, боди, корсети и останати иновативни производи. Основан во 1949 година во Австрија, брендот се залага за креативност и иновација и, пред сè, производи со висок квалитет. Волфорд се продава ширум светот во бутици во сопственост на компании, престижни стоковни куќи, врвни продавници и онлајн продавници на 15 пазари во светот.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

Да пополните потврда и да ја заверите во Вашата здравствена установа.

Да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот)

Да приложите потврда за членство заверена во Синдикатот