RUSH SHOE BOUTIQUE – СКОПЈЕ

admin

RUSH SHOE BOUTIQUE – СКОПЈЕ

Поволност: плаќање од 3 до 9 рати без камата; 
          минимум купена роба 1000 денари

Локација: ГТЦ Кат     
Телефон: 02 3079 164, 071 350 582, 071 350 581   

   

      

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12006286_848765568571671_2245123111172915394_n.jpg?oh=2828371e3e8ab39f87399f149a1ab12a&oe=569863A2 

  

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).
.page-template-agents .penci-wide-content{ max-width: calc(100% - 300px); }